Trolleri på Magic Bar

Förra veckan var det dags för konferens med ena delen av firman. Efter att ha svettats i ett konferensrum hela dagen avslutade vi med middag på Magic Bar som är ett riktigt skönt koncept som går ut på att en illusionist / trollkarl går runt och showar vid borden. Att se trolleri / illusioner på så nära håll gör en bitvis rejält irriterad.. “DET DÄR GÅR JU INTE!”… “HUR I H-VETE GÖR HAN?!”!!?!

Klippet längst ner är från första gången som “magikern” kom till bordet… och bilden här under är från det avslutande tricket där trollkarlen blåser upp en ballong, tar min telefon, lägger den mot ballongen, och en sekund senare såg det ut så här! Allt mitt framför ögonen på oss. Om ni inte provat Magic Bar tidigare och letar efter ett bra event till daten, firmafesten osv är det en riktig höjdare (…och nej, jag har ingen deal med, och känner ingen personligen på Magic Bar 🙂 ).

P.S Notera min livrädda röst när magikern frågar om jag filmar. 😉 D.S

iPhone i Ballong
iPhone i Ballong

3 thoughts on “Trolleri på Magic Bar

  1. Pingback: Bloggat om min underhållning på Magic Bar -

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s